In Bar Juno serveren we onder meer huisgemaakte en originele drankjes, eigenzinnig geselecteerde artisanale bieren en craft beers, en een wisselend aanbod van verse kleine gerechten, om alleen te eten of te delen. In de keuken werken we zoveel mogelijk met seizoensgroenten en lokale producten. De eetkaart varieert dus al naargelang het aanbod, het weer en de goesting. 

Bar Juno is alle dagen open van 14u tot 22u (last call om 21u30). Bij regen gesloten, check Facebook.

Contact: bar@junoboat.be, 0478 209 550.

Bar Juno opent op 8 mei, uitzonderlijk om 12u. We trakteren dan de vroege vogels tussen 12u en 13u een glas Spaanse bubbels (zolang we goesting en voorraad hebben). Kom per vier en maak plezier!

8 mei opent ook de fototentoonstelling van Kris Verdonck: Sea / View. In mei elke dag te bezichtigen tijdens de openingsuren! Kris Verdonck is fotograaf / filmmaker en snarenman bij het fijngevoelige trio Diane Grace. Letterlijk aangespoeld in Oostende waar hij met de regelmaat van de klok foto's maakt (favoriete thema's de zee en zijn hond Charlie). Check https://www.facebook.com/KJYVmusicvids/ Praktische info

 

Bar Juno is gelegen op de Junoboat aan Stropkaai 70, op wandelafstand van het SMAK (link) en de Kinepolis van Gent.

Vanaf het station Gent-Sint-Pieters bereik je de Stropkaai na 20 minuten stappen.

Via het openbaar vervoer neem je best Bus 78 (perron 15). Afstappen aan halte Heuvelpoort.

De Stropkaai is een fietsstraat waar de auto te gast is: parkeren in de straat is mogelijk voor 3 euro per dag.

 

Bovendien verbindt de nieuwe fiets-en voetgangersbrug - vanaf eind mei 2020 - over de Schelde het Bellevuepark met de Stropkaai en het centrum van Gent : ideaal voor de wandelaars en fietsers.

E-mail: stay@junoboat.be
Telefoon: +32 475 85 80 44

Stropkaai 70
9000 Ghent, België