Junoboat is een 70 jarige "spits", die werd gebouwd in Charleroi en jarenlang steenkool vervoerde.

Nu ligt ze aangemeerd op de Muinkschelde en na grondige renovatie kreeg ze de naam Juno en een nieuwe bestemming : een hippe vakantiewoning op het water.

JunoBoat is een unieke vakantiewoning voor maximum 8 personen op het water, gecombineerd met hotelservice. (Opgemaakte bedden en handdoekenpakket zijn inbegrepen in de prijs.)

De vakantiewoning op het water beschikt over 3 aparte slaapkamers met douche en/of ligbad met zicht op de Muinkschelde. De binnentuin verhoogt het vakantiegevoel alsook de gezellige zitruimte en volledig ingerichte keuken.

Bovendien kan de vakantiegast - indien gewenst – beroep doen op de service van een culinaire stuurhut ‘on top’ (Bar Juno - 0478/20.95.50 - barjuno@junoboat.be) en de diensten van VlotGent.

De spits werd volledig gerenoveerd door een jong team waarbij de rode draad van (h)eerlijke architectuur en authenticiteit werd behouden.

IMG_7059_1

Concept

Missie

Junoboat is a contemporary place, where staying and traveling means more than the seeing of sights : it’s a change that goes on, deep and permanent in the ideas of living….